دانشگاه هنر اصفهان
انتصابات جديد در دانشكده صنايع دستي
بنابر پيشنهاد سرپرست دانشكده صنايع دستي و موافقت معاونت آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه، آقاي دكتر مصطفي كياني رييس دانشگاه هنر اصفهان در احكام جداگانه اي سرپرست گروه هاي آموزشي صنايع دستي ، كتابت و نگارگري ، فرش، هنر اسلامي و همچنين معاونت آموزشي و پژوهشي دانشكده صنايع دستي را به مدت يك سال منصوب كرد.
آقاي دكتر كياني در اين احكام آقاي غلامرضا هاشمي قاسم آبادي را به عنوان سرپرست گروه آموزشي صنايع دستي ، آقاي دكتر صمد نجارپور جباري به عنوان سرپرست گروه آموزشي كتابت و نگارگري ، آقاي دكتر فرهاد باباجمالي به عنوان سرپرست گروه آموزشي فرش، خانم دكتر زهره طباطبايي جبلي به عنوان سرپرست گروه آموزشي هنر اسلامي و خانم دكتر زينب صابر را به عنوان معاون آموزشي و پژوهشي دانشكده صنايع دستي منصوب نمودند.

لازم به ذكر است آقاي دكتر مصطفي كياني رئيس دانشگاه هنر اصفهان طي نامه هاي جداگانه اي مراتب سپاس و قدرداني خود را از آقاي دكتر عليرضا خواجه احمد عطاري در مدت تصدي رياست دانشكده صنايع دستي و همچنين آقاي دكتر ايمان زكريايي كرماني و خانم بدري حكيميان در مدت تصدي مديريت گروه هاي آموزشي صنايع دستي و فرش دانشكده صنايع دستي ابراز و ابلاغ نمودند.

تاریخ:
1396/09/27
تعداد بازدید:
منبع:
كليه حقوق مادي و معنوي اين سايت متعلق به دانشگاه هنر اصفهان مي باشد.